20. april 2020
Wat de sportsector kan leren van Uber, Google en Booking.com De Nederlandse arbeidsmarkt is de afgelopen decennia in rap tempo veranderd en de Corona-crisis zal deze veranderingen alleen nog maar gaan versnellen. Overheid en politiek staan nu voor de uitdaging om nieuwe ontwikkelingen als het internet en de ‘gig-economie’ in te passen in wet- en regelgeving. Platformen die ondernemers en ZZP’ers de kans geven om hun diensten aan te bieden. Maar ook platformen die opdrachtnemers en...
13. april 2020
In deze bijzondere tijd is het soms lastig om het gesprek met je opdrachtgever aan te gaan. Je wil graag je eigen inkomen veiligstellen, maar hoe kom je weer aan opdrachten? In deze blog vind je 3 tips om zowel bij huidige als bij nieuwe opdrachtgevers de eerste juiste stap te maken.
08. april 2020
De invloed van het Corona virus op sportbranche. Hoe langer het duurt, hoe groter de gevolgen. Niet alleen omdat ondernemers de deuren moeten sluiten. Het hele businessmodel zal veranderen. Het sportlandschap zal nooit meer hetzelfde zijn.